Sosyal

Twitter Hesabı Silme Nasıl Yapılır ?

-

Twitter hesabı kapatma işlemi eğer Twitter’ı artık kullanmıyorsanız ve gereksiz buluyorsanız size uygun işlemlerden bir tanesi. Twitter hesap silme konusunda sizlere iki farklı yol gösterdik. Hesaplarınız mobil yada bilgisayardan kolaylıkla silinebilir. Konuda bulunan hesap silme adımlarını teker teker takip ederek işlemlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz.

 

Twitter Hesabı Kapatma Detayları

Twitter hesabınızı sildikten sonra hesabınız 30 gün boyunca sistemde tutulacaktır. Herhangi bir şekilde kimse sizin profilinize erişemez ancak Twitter belki geri dönersiniz diye hesaplarınızın verilerini belli bir süre saklıyor. Farkı hesapların tweetlerine veya fotoğraflarına yaptığınız yorumlarda silinmez ancak profil hesabınız yine kapalı tutulur.

Twitter Hesabı Nasıl Silinir ?

1.Bir tarayıcı açın. Bilgisayarınızda herhangi bir tarayıcıya giriş yapabilirsiniz. Biz Twitter hesap silme anlatımımızda Google Chrome tarayıcısını kullanmayı tercih ettik.

2.Twitter adresine giriş yapıyoruz. www.twitter.com adresine öncelikle giriş yapmamız gerekiyor. Ardından kullanıcı adı ve şifreniz ile Twitter’a giriş yapın.

3.Güvenlik ve Gizlilik kısmına girin. Sağ üst köşede yer alan profil fotoğrafınıza tıkladıktan sonra açılan sekmede yer alana “Günvelik ve gizlilik” kısmına giriş yapın

4.Hesabımı devre dışı bırak. Hesap ayarları sayfanıza girdikten sonra sayfanın altına doğru inin ve aşağıda “Hesabımı devre dışı bırak” seçeneğini göreceksiniz bu seçeneğe tıklayın.

5.Devre dışı bırak seçeneğine tıklayın. Ve son adım olarak da açılan sayfadaki kişiyi devre dışı bırak seçeneğine tıklayın ve hesabınız kapatılmış olacak.

Mobil Cihazdan

Mobil cihazlardan hesap silme işlemi şuan tamamı ile Twitter tarafından devre dışı bırakılmıştır. Bundan dolayı Twitter uygulamasını kullanarak yada mobilden bir tarayıcı ile giriş yaparak da Twitter hesabı silinememektedir.

Yorum Yap