Sosyal

Snapchat Hesap Silme Nasıl Yapılır?

-

Snapchat uygulamasını daha fazla kullanmak istemiyor ve snapchat hesap silme işlemini yapmak istiyorsanız adımları uygulayarak çok kolay bir şekilde işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Snapchat kapatma işlemini tamamladıktan 30 gün süre ile hesabınız bekletilecektir ancak bu süreden sonra hesabınızı tamamı ile silinmiş olacak ve verileriniz kaybolacaktır. Bundan dolayı hesabınızı silmeden önce bir daha düşünün ve sonradan kararınızı verin. Şimdi Snapchat hesabı nasıl silinir buna bir bakalım.

Snapchat Hesap Silme (Mobil)

1.Uygulamayı telefonunuzdan açın. Snapchat uygulaması telefonunuzda yüklü ise uygulamayı açın.

2.Sol üst köşedeki ikona tıklayın. Snapchat uygulamasını açtıktan sonra uygulamanın ana ekranı gelecektir ve bu kısımdan profil sayfasına ulaşacağınız sol üst köşedeki ikona tıklayın.

3.Ayarlar sekmesine giriş yapın. Profil sayfanızda sağ üst köşede bulunan çark şeklindeki ayarlar ikonuna tıklayın.

4.Destek sekmesine gidin. Ayarlar sayfasında biraz alta indikten sonra “Daha Fazla bilgi” başlığının altında yer alan “Destek” seçeneğine tıklayın.

5.My Account & Settings kısmına girin. Destek kısmına girdikten sonra uygulama sizi Snapchat uygulamasının site adresine yönlendirecektir. Bu kısımdan “My Account & Settings” seçeneğine tıklayın ve açılan kısımdan “Account İnformation” ve devamında “Delete My Account” seçeneğine tıklayın.

6.Resimdeki bağlantıya tıklayın. Açılan sayfada “page” diye bir seçenek göreceksiniz. Bu seçeneğe tıklayın. Ardından sizden hesabınızın şifresini isteyecektir. Hesabınıza giriş yapın ve silme işlemi tamamlanmış olacaktır.

Snapchat Hesabı Silme (Hızlı Yol)

Snapchat hesabınızı silmek için Snapchat hesap silme linkine tıklayın.

Ardından sizden hesabınıza giriş yapmanızı isteyecektir.

Hesabınızın bilgilerini girip onayladıktan sonra hesabınız silinecektir.

Yorum Yap